Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans

Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans

Toyota Gazoo Racing heeft zondag de 24 uur van Le Mans gewonnen. De Coureurs Sébastien Buemi, Brendon Hartley en Kazuki Nakajima bezorgden het Japanse team de derde zege op rij in de LMP1-klasse.

Bekijk de samenvatting van de <em>24 uur van Le Mans</em> Toyota Gazoo Racing heeft zondag de 24 uur van Le Mans gewonnen. De Coureurs Sébastien Buemi, Brendon Hartley en Kazuki Nakajima bezorgden het Japanse team de derde zege op rij in de LMP1-klasse. Racing Team Nederland stelde teleur in de LMP2-klasse en werd in die klasse vijftiende. Toyota Gazoo Racing was op voorhand de favoriet en maakte die rol waar. Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans hierboven. Bekijk ook Zien: Racetalent Daniël (14) verhuist naar Le Mans 'Ik ben klaar voor deze stap' Bekijk deze video »
Autosport :
Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans

Racing Team Nederland stelde teleur in de LMP2-klasse en werd in die klasse vijftiende. Toyota Gazoo Racing was op voorhand de favoriet en maakte die rol waar.

Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de samenvatting van de 24 uur van Le Mans of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen