Zondag met Lubach: Arjen maakt kritiek op openingstijden horeca belachelijk

Zondag met Lubach: Arjen maakt kritiek op openingstijden horeca belachelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken.

De persconferentie van vrijdag was voor de horeca even schrikken, want zij moeten eerder dicht. Niet iedereen snapt het nut van de maatregel en zeker voor de jongeren zal het een lastige tijd gaan worden: hoe blijft men op de hoogte van de laatste relatie roddels?

<em>Zondag met Lubach</em>: Arjen maakt kritiek op openingstijden horeca belachelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken. De persconferentie van vrijdag was voor de horeca even schrikken, want zij moeten eerder dicht. Niet iedereen snapt het nut van de maatregel en zeker voor de jongeren zal het een lastige tijd gaan worden: hoe blijft men op de hoogte van de laatste relatie roddels? Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag met Lubach: Arjen maakt kritiek op openingstijden horeca belachelijk

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Arjen maakt kritiek op openingstijden horeca belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen