Arjen Lubach over Prinsjesdag 2020: "Jurk gewassen bij WA's onderbroeken" (ZML)

Arjen Lubach over Prinsjesdag 2020: "Jurk gewassen bij WA's onderbroeken" (ZML)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken.

Arjen Lubach beschouwd na op de bijzondere derde dinsdag van september. Deze Prinsjesdag was anders dan andere jaren, maar de mensen die deze dag voor het eerst meemaakte, weten dat niet. Daarom maakte Lubach een filmpje om die mensen te laten zien hoe het normaal gaat... En waarom zaten de staatssecretarissen in een bunker?

<em>Arjen Lubach</em> over <em>Prinsjesdag 2020</em>: &quot;Jurk gewassen bij WA's onderbroeken&quot; (<em>ZML</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken. Arjen Lubach beschouwd na op de bijzondere derde dinsdag van september. Deze Prinsjesdag was anders dan andere jaren, maar de mensen die deze dag voor het eerst meemaakte, weten dat niet. Daarom maakte Lubach een filmpje om die mensen te laten zien hoe het normaal gaat... En waarom zaten de staatssecretarissen in een bunker? Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over Prinsjesdag 2020: "Jurk gewassen bij WA's onderbroeken" (ZML)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach over Prinsjesdag 2020: "Jurk gewassen bij WA's onderbroeken" (ZML) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen