Schattig: André Hazes jr. zingt met papa André lied van opa (video)

Schattig: André Hazes jr. zingt met papa André lied van opa (video)

André Hazes heeft samen met zijn zoontje André Jr. een liedje gezongen tijdens zijn laatste concert bij De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. De kleine André laat in onderstaand filmpje horen dat hij de bekende teksten van opa André al foutloos mee kan zingen.

Schattig: <em>André Hazes jr.</em> zingt met papa André lied van opa (<em>video</em>) André Hazes heeft samen met zijn zoontje André Jr. een liedje gezongen tijdens zijn laatste concert bij De Amsterdamse Zomer in het Olympisch Stadion. De kleine André laat in onderstaand filmpje horen dat hij de bekende teksten van opa André al foutloos mee kan zingen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook André Hazes over zijn nieuwe album: "Mooi om zo'n plaat te maken" Bekijk deze video » Rachel Hazes geen zin in toenadering met Monique Westenberg: "Goed zo" Bekijk deze video »
Show :
Schattig: André Hazes jr. zingt met papa André lied van opa (video)

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schattig: André Hazes jr. zingt met papa André lied van opa (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen