Zien: Arjen Lubach zingt Duitse labs toe in Zondag met Lubach (fragment)

Zien: Arjen Lubach zingt Duitse labs toe in Zondag met Lubach (fragment)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken.

Het coronavirus is al 7 maanden in ons land en nog steeds is het testbeleid niet op orde. Volgens Arjen Lubach is dat de schuld van Hugo de Jonge en het OMT, die te veel vasthouden aan de kleine, lokale labs.

Zien: <em>Arjen Lubach</em> zingt Duitse labs toe in <em>Zondag met Lubach</em> (fragment) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 20 september. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 20 september terugkijken. Het coronavirus is al 7 maanden in ons land en nog steeds is het testbeleid niet op orde. Volgens Arjen Lubach is dat de schuld van Hugo de Jonge en het OMT, die te veel vasthouden aan de kleine, lokale labs. De Duitsers doen het een stuk beter: dat komt door de grote labaratoriums die zij daar hebben. De Jonge wilde - tot een paar dagen geleden - nog niet 'out of the box' denken, dus zingt Lubach de labs op zijn geheel eigen wijze toe. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Arjen Lubach zingt Duitse labs toe in Zondag met Lubach (fragment)

De Duitsers doen het een stuk beter: dat komt door de grote labaratoriums die zij daar hebben. De Jonge wilde - tot een paar dagen geleden - nog niet 'out of the box' denken, dus zingt Lubach de labs op zijn geheel eigen wijze toe.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Arjen Lubach zingt Duitse labs toe in Zondag met Lubach (fragment) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen