Miljoenenjacht gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller

Miljoenenjacht gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller

Bij Postcode Loterij Miljoenenjacht ging het gisteravond (20 september) niet alleen over de winnaar van het eindbedrag, maar ook over een opvallende winnaar van één van de vijf koffers. Niemand minder dan Esther Duller wist een prijs in de wacht te slepen.

<em>Miljoenenjacht</em> gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller Bij Postcode Loterij Miljoenenjacht ging het gisteravond (20 september) niet alleen over de winnaar van het eindbedrag, maar ook over een opvallende winnaar van één van de vijf koffers. Niemand minder dan Esther Duller wist een prijs in de wacht te slepen. Big BrotherLinda de Mol schrok bij het zien van de bekende winnaar, maar wij vinden het niet vreemd als bij jou niet direct een belletje gaat rinkelen. Duller deed in het verleden namelijk mee aan Big Brother, en ze heeft daarna ook nog een tijd bij RTL gewerkt. Tegenwoordig is ze werkzaam bij de Bart de Graaff Foundation, die jongeren met een beperking helpt bij het opstarten van een eigen bedrijfje. Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hierboven. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Miljoenenjacht: "Jeroen wint 86.000 euro" (video) Bekijk deze video » Miljoenenjacht: 'gokkende' Frans wint 265.000 euro (video) Bekijk deze video »
TV :
Miljoenenjacht gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller

Big Brother
Linda de Mol schrok bij het zien van de bekende winnaar, maar wij vinden het niet vreemd als bij jou niet direct een belletje gaat rinkelen. Duller deed in het verleden namelijk mee aan Big Brother, en ze heeft daarna ook nog een tijd bij RTL gewerkt. Tegenwoordig is ze werkzaam bij de Bart de Graaff Foundation, die jongeren met een beperking helpt bij het opstarten van een eigen bedrijfje.

Bekijk het fragment uit Postcode Loterij Miljoenenjacht hierboven. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Miljoenenjacht gemist? Linda de Mol schrikt van bekende winnaar Esther Duller of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen