Sylvie Meis in huwelijksgeloften: "Wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn"

Sylvie Meis in huwelijksgeloften: "Wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn"

Het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello, dat maar liefst vier dagen in beslag nam, is ten einde. Het sterrenkoppel is nu officieel getrouwd. In de zelfgeschreven huwelijksgeloften stelt Meis zich nederig op: "Ik wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn."

<em>Sylvie Meis</em> in huwelijksgeloften: &quot;Wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn&quot; Het sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello, dat maar liefst vier dagen in beslag nam, is ten einde. Het sterrenkoppel is nu officieel getrouwd. In de zelfgeschreven huwelijksgeloften stelt Meis zich nederig op: "Ik wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn." Trouwe manOp zijn beurt zegt Niclas Castello dat hij een trouwe man voor zijn Sylvie wil zijn. Hoewel Meis mobiele telefoons had verboden op haar huwelijksfeest, kreeg de paparazzi genoeg ruimte om alles van de strak geregisseerde bruiloft perfect in beeld te brengen. Zelfs het moment waarop Damián zijn moeder naar de bruid bracht, en de kus na het voltrekken van het huwelijk, waren te zien. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Trouwerij Sylvie Meis en Niclas Castello vastgelegd, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis in tranen op droomhuwelijk met Niclas Castello (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Sylvie Meis in huwelijksgeloften: "Wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn"

Trouwe man
Op zijn beurt zegt Niclas Castello dat hij een trouwe man voor zijn Sylvie wil zijn. Hoewel Meis mobiele telefoons had verboden op haar huwelijksfeest, kreeg de paparazzi genoeg ruimte om alles van de strak geregisseerde bruiloft perfect in beeld te brengen. Zelfs het moment waarop Damián zijn moeder naar de bruid bracht, en de kus na het voltrekken van het huwelijk, waren te zien.

Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis in huwelijksgeloften: "Wil er alles aan doen om Niclas succesvol te laten zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen