Samenvatting Juventus - Sampdoria (Serie A)

Samenvatting Juventus - Sampdoria (Serie A)

Samenvatting <em>Juventus - Sampdoria</em> (Serie A) Juventus is uitstekend begonnen aan de Italiaanse competitie. In eigen huis kreeg de regerend kampioen bezoek van Sampdoria, maar die werden eenvoudig aan de kant geschoven. Dejan Kulusevski opende de score in de dertiende minuut, en in de tweede helft zorgden doelpunten van Leonardo Bonucci en Cristiano Ronaldo voor een 3-0 eindstand. Bekijk de samenvatting van Juventus - Sampdoria hierboven. Bekijk ook Jeroen Zoet blij met overstap naar Spezia: "Een nieuwe start" (video) Bekijk deze video » Samenvatting Hellas Verona - AS Roma (Serie A) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Juventus - Sampdoria (Serie A)

Juventus is uitstekend begonnen aan de Italiaanse competitie. In eigen huis kreeg de regerend kampioen bezoek van Sampdoria, maar die werden eenvoudig aan de kant geschoven. Dejan Kulusevski opende de score in de dertiende minuut, en in de tweede helft zorgden doelpunten van Leonardo Bonucci en Cristiano Ronaldo voor een 3-0 eindstand.

Bekijk de samenvatting van Juventus - Sampdoria hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Juventus - Sampdoria (Serie A) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen