Typisch Muiden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Muiden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Muiden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaireserie Typisch gaat vanaf vandaag verder met een reeks van 12 afleveringen in Muiden. De komende drie weken elke maandag tot en met donderdag een blik in het leven van Muidens inwoners rond 19:15 uur op NPO 2. VestingstadjeHet leven zoals de inwoners van het kleine vestingstadje aan het IJmeer het kenden, is niet meer. In maart ging de intelligente lockdown in en dit betekent dat het alledaagse leven aangepast moet worden. AnderhalvemetersamenlevingHoe doen de inwoners van Muiden dit? Kunnen ze hun beroep uitoefenen in deze anderhalvemetersamenleving? En hoe pakken de Muidenaren hun leven weer op? Radiocolumn Pieter Derks: ‘Sommige onderdelen 1,5 meter-samenleving best prettig’ (video) Bekijk deze video » Clash tussen Maurice de Hond en longarts Hans in 't Veen: "De prijs is fors" (Op1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Typisch Muiden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De documentaireserie Typisch gaat vanaf vandaag verder met een reeks van 12 afleveringen in Muiden. De komende drie weken elke maandag tot en met donderdag een blik in het leven van Muidens inwoners rond 19:15 uur op NPO 2.

Vestingstadje
Het leven zoals de inwoners van het kleine vestingstadje aan het IJmeer het kenden, is niet meer. In maart ging de intelligente lockdown in en dit betekent dat het alledaagse leven aangepast moet worden.

Anderhalvemetersamenleving
Hoe doen de inwoners van Muiden dit? Kunnen ze hun beroep uitoefenen in deze anderhalvemetersamenleving? En hoe pakken de Muidenaren hun leven weer op?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Typisch Muiden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen