Het A-Woord aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het A-Woord aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het A-Woord aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe serie Het A-Woord voeden Mariël en haar man een kind met autisme op. De feelgood-dramaserie is de komende maandagen rond 21:30 uur te zien op NPO 1. MuziekHet A-Woord gaat over Sam, een kind dat het liefst luistert naar muziek op zijn koptelefoon en zingt de meest ingewikkelde teksten moeiteloos mee. AutismeVolgens zijn ouders geen probleem, ieder kind heeft zijn eigenaardigheden, maar de rest van de familie ziet dat er meer aan de hand is. Wanneer uiteindelijk de diagnose onomkeerbaar autisme blijkt, slaat dat in als een bom. HilarischAanvankelijk doen ze er alles aan om het beruchte a-woord te vermijden, maar ondanks hun goed bedoelde, ontroerende en soms hilarische pogingen het beste voor Sam te doen, moeten ze eraan geloven dat het leven niet altijd maakbaar is en dat de norm niet altijd de norm hoeft te zijn.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe serie Het A-Woord voeden Mariël en haar man een kind met autisme op. De feelgood-dramaserie is de komende maandagen rond 21:30 uur te zien op NPO 1.

Muziek
Het A-Woord gaat over Sam, een kind dat het liefst luistert naar muziek op zijn koptelefoon en zingt de meest ingewikkelde teksten moeiteloos mee.

Autisme
Volgens zijn ouders geen probleem, ieder kind heeft zijn eigenaardigheden, maar de rest van de familie ziet dat er meer aan de hand is. Wanneer uiteindelijk de diagnose onomkeerbaar autisme blijkt, slaat dat in als een bom.

Hilarisch
Aanvankelijk doen ze er alles aan om het beruchte a-woord te vermijden, maar ondanks hun goed bedoelde, ontroerende en soms hilarische pogingen het beste voor Sam te doen, moeten ze eraan geloven dat het leven niet altijd maakbaar is en dat de norm niet altijd de norm hoeft te zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV