Tom Dumoulin openhartig na Tour de France: "Ik dacht aan stoppen" (video)

Tom Dumoulin openhartig na Tour de France: "Ik dacht aan stoppen" (video)

Dat Tom Dumoulin niet zijn beste jaar als wielrenner achter de rug heeft is bekend. Tegenover de camera's van de NOS vertelt Dumoulin hoe diep het dal was waar hij in zat: "Ik dacht aan stoppen."

Darmklachten
Medio 2019 raakte Dumoulin zwaar geblesseerd en na een lange herstelperiode hoopte hij dit voorjaar weer in vorm te komen. Toen ontstonden er echter darmklachten, waarna de uitbraak van het coronavirus er ook nog eens overheen kwam. Geen makkelijk jaar dus, maar gelukkig heeft hij zich opgericht. Dumoulin werd zelfs knap zevende in de Tour de France.

Bekijk het gesprek met Tom Dumoulin hieronder.

<em>Tom Dumoulin</em> openhartig na Tour de France: &quot;Ik dacht aan stoppen&quot; (video) Dat Tom Dumoulin niet zijn beste jaar als wielrenner achter de rug heeft is bekend. Tegenover de camera's van de NOS vertelt Dumoulin hoe diep het dal was waar hij in zat: "Ik dacht aan stoppen." DarmklachtenMedio 2019 raakte Dumoulin zwaar geblesseerd en na een lange herstelperiode hoopte hij dit voorjaar weer in vorm te komen. Toen ontstonden er echter darmklachten, waarna de uitbraak van het coronavirus er ook nog eens overheen kwam. Geen makkelijk jaar dus, maar gelukkig heeft hij zich opgericht. Dumoulin werd zelfs knap zevende in de Tour de France. Bekijk het gesprek met Tom Dumoulin hieronder. Bekijk ook Video: is Herman van der Zandt ondanks code oranje toch in Parijs? Bekijk deze video » Zien: Tadej Pogacar wint Tour de France 2020, bekijk het slotpodium Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tom Dumoulin openhartig na Tour de France: "Ik dacht aan stoppen" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Dumoulin openhartig na Tour de France: "Ik dacht aan stoppen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen