Video: opnieuw Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

Video: opnieuw Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

Demonstranten van Extinction Rebellion vonden het maandagochtend opnieuw nodig om het openbare leven in Amsterdam te verstoren: in Buitenveldert hebben ze de drukke kruising Europaboulevard/De Boelelaan geblokkeerd.

Klimaatbeleid
Het gaat om een plek vlakbij de Zuidas, die vaker het doelwit van de actievoerders is. "De bedrijven op de Zuidas blokkeren klimaatbeleid, dan blokkeren wij de Zuidas", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens over de beweegredenen. De groep is inmiddels omsingeld door de politie en de eerste activisten zijn meegenomen en in bussen gezet. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: opnieuw <em>Extinction Rebellion</em>-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Demonstranten van Extinction Rebellion vonden het maandagochtend opnieuw nodig om het openbare leven in Amsterdam te verstoren: in Buitenveldert hebben ze de drukke kruising Europaboulevard/De Boelelaan geblokkeerd. KlimaatbeleidHet gaat om een plek vlakbij de Zuidas, die vaker het doelwit van de actievoerders is. "De bedrijven op de Zuidas blokkeren klimaatbeleid, dan blokkeren wij de Zuidas", vertelt WNL-presentatrice Lisette Wellens over de beweegredenen. De groep is inmiddels omsingeld door de politie en de eerste activisten zijn meegenomen en in bussen gezet. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: opnieuw Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: opnieuw Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen