Ik Hou van Holland: Leo Alkemade komt er niet meer uit (video)

Ik Hou van Holland: Leo Alkemade komt er niet meer uit (video)

Leo Alkemade komt er helemaal niet meer uit tijdens een oud-Hollands spelletje: "Wie is dit? Ik weet het niet. Ik kan er niet meer naar kijken", roept hij uit. Bekijk het fragment van Ik Hou van Holland hieronder.

Ik Hou van Holland: <em>Leo Alkemade</em> komt er niet meer uit (video) Leo Alkemade komt er helemaal niet meer uit tijdens een oud-Hollands spelletje: "Wie is dit? Ik weet het niet. Ik kan er niet meer naar kijken", roept hij uit. Bekijk het fragment van Ik Hou van Holland hieronder. Het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Hou Van Holland: Jeroen van Koningsbrugge beeldt John de Bever op unieke wijze uit Bekijk deze video »
TV :
Ik Hou van Holland: Leo Alkemade komt er niet meer uit (video)

Het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Hou van Holland: Leo Alkemade komt er niet meer uit (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen