Heftige beelden: bouwkraan valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg)

Heftige beelden: bouwkraan valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg)

In het Limburgse Heel kregen bewoners vandaag de schrik van hun leven toen er een grote bouwkraan omviel in een nieuwbouwwijk. De omgevallen kraan richtte een grote ravage aan in de buurt, zoals te zien is op beelden die vlak na het ongeval gemaakt zijn. Volgens de berichten is een 4-jarig kindje op een halve meter na gemist door de vallende kraan.

Bekijk de beelden van de omgevallen kraan hieronder.

Heftige beelden: <em>bouwkraan</em> valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg) In het Limburgse Heel kregen bewoners vandaag de schrik van hun leven toen er een grote bouwkraan omviel in een nieuwbouwwijk. De omgevallen kraan richtte een grote ravage aan in de buurt, zoals te zien is op beelden die vlak na het ongeval gemaakt zijn. Volgens de berichten is een 4-jarig kindje op een halve meter na gemist door de vallende kraan. Bekijk de beelden van de omgevallen kraan hieronder. Bekijk ook Bekijk de enorme schade in Rotterdam na gevallen heimachine Bekijk deze video » Hoogwerker Harderwijk valt om: bekijk enorme ravage in video Hart Van Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: bouwkraan valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: bouwkraan valt om en richt ravage aan in Heel (Limburg) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen