Zien: politie moet Extinction Rebellion-activisten bevrijden met slijptol

Zien: politie moet Extinction Rebellion-activisten bevrijden met slijptol

Op een kruispunt op de Zuidas in Amsterdam hebben vanmorgen opnieuw activisten van Extinction Rebellion gedemonstreerd. De politie moest grof geschut inzetten om ze te verwijderen: met een slijptol moesten mensen worden losgemaakt.

Zien: politie moet <em>Extinction Rebellion</em>-activisten bevrijden met slijptol Op een kruispunt op de Zuidas in Amsterdam hebben vanmorgen opnieuw activisten van Extinction Rebellion gedemonstreerd. De politie moest grof geschut inzetten om ze te verwijderen: met een slijptol moesten mensen worden losgemaakt. Geen aanhoudingenMet bussen werden de circa 320 demonstranten van hun plek verwijderd. Tientallen agenten moesten worden ingezet om de mensen van de rijbaan te halen. Vanwege het coronavirus werden de mensen in groepjes opgepakt en weggehaald. Sommigen hadden zich vastgemaakt aan palen, waardoor de slijptol moest worden ingezet. Bekijk de beelden van de demonstratie van Extinction Rebellion hierboven. Bekijk ook Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion op Bekijk deze video » Video: opnieuw Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: politie moet Extinction Rebellion-activisten bevrijden met slijptol

Geen aanhoudingen
Met bussen werden de circa 320 demonstranten van hun plek verwijderd. Tientallen agenten moesten worden ingezet om de mensen van de rijbaan te halen. Vanwege het coronavirus werden de mensen in groepjes opgepakt en weggehaald. Sommigen hadden zich vastgemaakt aan palen, waardoor de slijptol moest worden ingezet.

Bekijk de beelden van de demonstratie van Extinction Rebellion hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: politie moet Extinction Rebellion-activisten bevrijden met slijptol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen