Ellen DeGeneres reageert op commotie: "Ik wil een goede persoon zijn" (video)

Ellen DeGeneres reageert op commotie: "Ik wil een goede persoon zijn" (video)

Ellen DeGeneres, die nogal zenuwachtig leek, is eindelijk begonnen aan het nieuwe seizoen van haar talkshow - na een zomer vol commotie. Ze kreeg de afgelopen maanden veel bagger over zich heen omdat ze ontzettend gemeen zou zijn achter de schermen. Nu heeft ze daar eindelijk op gereageerd: "Ik wil altijd een zo goed mogelijke persoon zijn."

<em>Ellen DeGeneres</em> reageert op commotie: &quot;Ik wil een goede persoon zijn&quot; (video) Ellen DeGeneres, die nogal zenuwachtig leek, is eindelijk begonnen aan het nieuwe seizoen van haar talkshow - na een zomer vol commotie. Ze kreeg de afgelopen maanden veel bagger over zich heen omdat ze ontzettend gemeen zou zijn achter de schermen. Nu heeft ze daar eindelijk op gereageerd: "Ik wil altijd een zo goed mogelijke persoon zijn." "Mijn zomer was geweldig"DeGeneres begon haar show nog luchtig, door te zeggen dat de zomer die ze achter de rug heeft "geweldig" was, maar al snel wordt ze serieus. Ze biedt haar excuses aan aan iedereen die het slachtoffer is geweest van de giftige werksfeer bij haar talkshow. "Ik weet dat ik me in een machtige en bevoordeelde positie bevindt, en daar horen ook verantwoordelijkheden bij," aldus DeGeneres. Bekijk de video van Ellen DeGeneres hierboven. Bekijk ook Zien: intern onderzoek bij show Ellen DeGeneres: ''Haar ware aard komt naar boven'' Bekijk deze video » Video: Ellen DeGeneres kruipt door het stof bij haar werknemers Bekijk deze video »
Entertainment :
Ellen DeGeneres reageert op commotie: "Ik wil een goede persoon zijn" (video)

"Mijn zomer was geweldig"
DeGeneres begon haar show nog luchtig, door te zeggen dat de zomer die ze achter de rug heeft "geweldig" was, maar al snel wordt ze serieus. Ze biedt haar excuses aan aan iedereen die het slachtoffer is geweest van de giftige werksfeer bij haar talkshow. "Ik weet dat ik me in een machtige en bevoordeelde positie bevindt, en daar horen ook verantwoordelijkheden bij," aldus DeGeneres.

Bekijk de video van Ellen DeGeneres hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellen DeGeneres reageert op commotie: "Ik wil een goede persoon zijn" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen