NOS Stories: boerkaverbod zorgt voor meer haat en geweld tegen islam

NOS Stories: boerkaverbod zorgt voor meer haat en geweld tegen islam

Sinds augustus vorig jaar zijn boerka's en nikab's verboden in Nederland. Islamitsche vrouwen die gesluierd over straat gaan waarbij het gezicht niet te zien is of alleen de ogen, kunnen een bekeuring krijgen. In Nederland zijn er bijna geen vrouwen die hun volledige gezicht bedekken, maar wel enkelen die alleen hun ogen zichtbaar maken. Volgens meldpunt Islamofobie is er meer geweld tegen gesluierde vrouwen gekomen sinds de ingang van de wet.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

<em>NOS Stories</em>: boerkaverbod zorgt voor meer haat en geweld tegen islam Sinds augustus vorig jaar zijn boerka's en nikab's verboden in Nederland. Islamitsche vrouwen die gesluierd over straat gaan waarbij het gezicht niet te zien is of alleen de ogen, kunnen een bekeuring krijgen. In Nederland zijn er bijna geen vrouwen die hun volledige gezicht bedekken, maar wel enkelen die alleen hun ogen zichtbaar maken. Volgens meldpunt Islamofobie is er meer geweld tegen gesluierde vrouwen gekomen sinds de ingang van de wet. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook Zo’n honderd mensen protesteren tegen boerkaverbod Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: boerkaverbod zorgt voor meer haat en geweld tegen islam

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: boerkaverbod zorgt voor meer haat en geweld tegen islam of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen