Zien: Jennifer Aniston blust de Emmy's studio tijdens de live uitzending

Zien: Jennifer Aniston blust de Emmy's studio tijdens de live uitzending

Jennifer Aniston presenteert de genomineerden voor de Emmy voor de beste actrices in de hoofdrol van een comedy serie. Nadat deze genoemd zijn, pakt Jimmy Kimmel de uitslagkaart en desinfecteert deze op een bijzondere wijze. Ten eerste sprayt hij desinfectie op de kaart, waarna hij deze in brand steekt. Dit loopt iets uit de hand, waardoor Jennifer met de brandblusser tekeer gaat.

Bekijk de video van Jimmy Kimmel live hieronder.

Zien: <em>Jennifer Aniston</em> blust de Emmy's studio tijdens de live uitzending Jennifer Aniston presenteert de genomineerden voor de Emmy voor de beste actrices in de hoofdrol van een comedy serie. Nadat deze genoemd zijn, pakt Jimmy Kimmel de uitslagkaart en desinfecteert deze op een bijzondere wijze. Ten eerste sprayt hij desinfectie op de kaart, waarna hij deze in brand steekt. Dit loopt iets uit de hand, waardoor Jennifer met de brandblusser tekeer gaat. Bekijk de video van Jimmy Kimmel live hieronder. Bekijk ook Video: Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow verschijnen samen voor camera bij Emmy's Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Jennifer Aniston blust de Emmy's studio tijdens de live uitzending

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jennifer Aniston blust de Emmy's studio tijdens de live uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen