Zien: Extinction Rebellion lijmt zichzelf vast aan de grond op Zuidas

Zien: Extinction Rebellion lijmt zichzelf vast aan de grond op Zuidas

De demonstratiegroep Extinction Rebellion zat vandaag op de Europaboulevard vlakbij de Zuidas, waar ze de drukke weg blokkeerden. De interviewer van PowNed vraagt wanneer ze eens stoppen met chaos creeren, waarop geantwoord wordt: "Je blijft demonstreren totdat er iets veranderd, toch?". Inmiddels is de groep mensen verwijderd door de politie, waardoor het verkeer niet langer gehinderd wordt.

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Zien: <em>Extinction Rebellion</em> lijmt zichzelf vast aan de grond op Zuidas De demonstratiegroep Extinction Rebellion zat vandaag op de Europaboulevard vlakbij de Zuidas, waar ze de drukke weg blokkeerden. De interviewer van PowNed vraagt wanneer ze eens stoppen met chaos creeren, waarop geantwoord wordt: "Je blijft demonstreren totdat er iets veranderd, toch?". Inmiddels is de groep mensen verwijderd door de politie, waardoor het verkeer niet langer gehinderd wordt. Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Extinction Rebellion lijmt zichzelf vast aan de grond op Zuidas

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Extinction Rebellion lijmt zichzelf vast aan de grond op Zuidas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen