Tijd voor MAX gemist? John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum

Tijd voor MAX gemist? John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum

Het was vrijdag 18 september een jaar geleden dat advocaat Derk Wiersum vermoord werd. Deze daad werd ook wel een 'aanslag op de rechtstaat' genoemd. Koning Willem-Alexander haalde dit aan in zijn speech tijdens Prinsjesdag en zei dat georganiseerde criminaliteit de maatschappij ondermijnt. Er komt extra geld beschikbaar om dit tegen te gaan. John van den Heuvel gelooft niet in deze oplossing en vertelt hierover bij Tijd voor MAX.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd voor MAX gemist?</em> John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum Het was vrijdag 18 september een jaar geleden dat advocaat Derk Wiersum vermoord werd. Deze daad werd ook wel een 'aanslag op de rechtstaat' genoemd. Koning Willem-Alexander haalde dit aan in zijn speech tijdens Prinsjesdag en zei dat georganiseerde criminaliteit de maatschappij ondermijnt. Er komt extra geld beschikbaar om dit tegen te gaan. John van den Heuvel gelooft niet in deze oplossing en vertelt hierover bij Tijd voor MAX. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: rechterhand Ridouan Taghi verbergt telefoons in cel (video) Bekijk deze video »
TV :
Tijd voor MAX gemist? John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? John van den Heuvel over moord advocaat Derk Wiersum of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen