Videoboodschap Koning Willem-Alexander aan de VN: "Durf samen moedig te zijn"

Videoboodschap Koning Willem-Alexander aan de VN: "Durf samen moedig te zijn"

Koning Willem-Alexander spreekt via een videoboodschap de AVVN toe ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties. De Koning gaat in zijn toespraak in op het belang van de Verenigde Naties toen en nu.

"Corona kan niet vergelen worden met een wereldoorlog, maar het virus raakt ons allemaal. Jonge mensen zien hun toekomstmogelijkheden ineenschrompelen. Welk antwoord geven we daarop?" Hij geeft het woord aan Hajar Yagkoubi, een van de VN-jongerenvertegenwoordigers. Zij vraagt aan de VN en wereldleiders om samen moedig te durven zijn. Alleen op die manier kunnen allerlei problemen als klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en opwarming van de aarde actief tegengegaan worden.

Hij eindigt zijn speech met het feliciteren van de Verenigde Naties met haar 75-jarig bestaan. Hij wenst alle bouwmeesters van een betere wereld, zoals genoemd door president Truman, heel veel succes in de toekomst.

Bekijk de video van het Koninklijk Huis hieronder.

Videoboodschap Koning Willem-Alexander aan de VN: "Durf samen moedig te zijn" Koning Willem-Alexander spreekt via een videoboodschap de AVVN toe ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties. De Koning gaat in zijn toespraak in op het belang van de Verenigde Naties toen en nu. "Corona kan niet vergelen worden met een wereldoorlog, maar het virus raakt ons allemaal. Jonge mensen zien hun toekomstmogelijkheden ineenschrompelen. Welk antwoord geven we daarop?" Hij geeft het woord aan Hajar Yagkoubi, een van de VN-jongerenvertegenwoordigers. Zij vraagt aan de VN en wereldleiders om samen moedig te durven zijn. Alleen op die manier kunnen allerlei problemen als klimaatverandering, verlies van biodiversiteit en opwarming van de aarde actief tegengegaan worden. Hij eindigt zijn speech met het feliciteren van de Verenigde Naties met haar 75-jarig bestaan. Hij wenst alle bouwmeesters van een betere wereld, zoals genoemd door president Truman, heel veel succes in de toekomst. Bekijk de video van het Koninklijk Huis hieronder. Bekijk ook Zien: koning Willem-Alexander spreekt een aardig woordje Fries Bekijk deze video »
Royals :
Videoboodschap Koning Willem-Alexander aan de VN: "Durf samen moedig te zijn"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Videoboodschap Koning Willem-Alexander aan de VN: "Durf samen moedig te zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen