De Vooravond gemist? Sanne Wallis de Vries geeft Rubiks Kubus-tips

De Vooravond gemist? Sanne Wallis de Vries geeft Rubiks Kubus-tips

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Fans van Rubiks Kubussen opgelet: Sanne Wallis de Vries geeft je misschien wel de gouden tip. Vanavond in De Vooravond sprak ze onder andere over haar ambities met betrekking tot de kleine kubus, en probeerde ze haar record te verbreken.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Sanne Wallis de Vries geeft <em>Rubiks Kubus-tips</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Fans van Rubiks Kubussen opgelet: Sanne Wallis de Vries geeft je misschien wel de gouden tip. Vanavond in De Vooravond sprak ze onder andere over haar ambities met betrekking tot de kleine kubus, en probeerde ze haar record te verbreken. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Sanne Wallis de Vries geeft Rubiks Kubus-tips

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Sanne Wallis de Vries geeft Rubiks Kubus-tips of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen