Muziek in De Vooravond: Nick & Simon spelen Homeward Bound (video)

Muziek in De Vooravond: Nick & Simon spelen Homeward Bound (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Nick, Simon en Kees waren te gast in De Vooravond om te vertellen over hun nieuwe programma. De eerste twee konden natuurlijk niet vertrekken zonder een optreden te geven. Ze zongen Homeward Bound, van Simon & Garfunkel.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Muziek in <em>De Vooravond</em>: Nick &amp; Simon spelen <em>Homeward Bound</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Nick, Simon en Kees waren te gast in De Vooravond om te vertellen over hun nieuwe programma. De eerste twee konden natuurlijk niet vertrekken zonder een optreden te geven. Ze zongen Homeward Bound, van Simon & Garfunkel. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Bekijk deze video »
Talkshow :
Muziek in De Vooravond: Nick & Simon spelen Homeward Bound (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Muziek in De Vooravond: Nick & Simon spelen Homeward Bound (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen