Chateau Meiland gemist? De familie stoeit met gipsplaten (video)

Chateau Meiland gemist? De familie stoeit met gipsplaten (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

In deze uitzending van Chateau Meiland zie je hoe Erica, Martien en Dirk eindelijk weer even op pad kunnen om gipsplaten te halen. Maar zo fijn als het is om in de bouwmarkt te zijn, zo onpretting is het gesjouw met de gipsplaten. Gelukkig maken vele handen licht werk.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Chateau Meiland gemist? De familie stoeit met <em>gipsplaten</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 21 september terugkijken bij Gids.tv. In deze uitzending van Chateau Meiland zie je hoe Erica, Martien en Dirk eindelijk weer even op pad kunnen om gipsplaten te halen. Maar zo fijn als het is om in de bouwmarkt te zijn, zo onpretting is het gesjouw met de gipsplaten. Gelukkig maken vele handen licht werk. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland: Een moeizame verhuizing: 'We hebben alledrie zo'n andere stijl' (video) Bekijk deze video » Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Chateau Meiland gemist? De familie stoeit met gipsplaten (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? De familie stoeit met gipsplaten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen