Johan oppert naam stadion FC Emmen in VI: "Met kunstlul bij de ingang"

Johan oppert naam stadion FC Emmen in VI: "Met kunstlul bij de ingang"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Woensdag besloot de KNVB dat Easytoys niet als sponsor op het shirt van FC Emmen mag staan. Volgens de voetbalbond zou het niet gepast zijn dat de club met Easytoys in zee zou gaan, omdat deze uiting in verband zou kunnen worden gebracht met de seksindustrie. De heren spreken erover in Veronica Inside.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan oppert naam <em>stadion FC Emmen</em> in <em>VI</em>: &quot;Met kunstlul bij de ingang&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Woensdag besloot de KNVB dat Easytoys niet als sponsor op het shirt van FC Emmen mag staan. Volgens de voetbalbond zou het niet gepast zijn dat de club met Easytoys in zee zou gaan, omdat deze uiting in verband zou kunnen worden gebracht met de seksindustrie. De heren spreken erover in Veronica Inside. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Veronica Inside: Derksen en Van der Gijp bespreken seksspeeltjes van verboden sponsor Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) Bekijk deze video »
Sport :
Johan oppert naam stadion FC Emmen in VI: "Met kunstlul bij de ingang"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan oppert naam stadion FC Emmen in VI: "Met kunstlul bij de ingang" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen