Veronica Inside: Johan Derksen oog in oog met oud-voorman No Surrender

Veronica Inside: Johan Derksen oog in oog met oud-voorman No Surrender

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen kwam vanavond met een bijzondere anekdote in Veronica Inside. Hij had namelijk afgelopen weekend de oud-voorman van No Surrender op de koffie in Grollo. Hoe dat zit, vertelt hij zelf in dit fragment.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen oog in oog met oud-voorman <em>No Surrender</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kwam vanavond met een bijzondere anekdote in Veronica Inside. Hij had namelijk afgelopen weekend de oud-voorman van No Surrender op de koffie in Grollo. Hoe dat zit, vertelt hij zelf in dit fragment. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) Bekijk deze video » Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: Johan Derksen oog in oog met oud-voorman No Surrender

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen oog in oog met oud-voorman No Surrender of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen