Laatste seizoen KLEM bijna van start: bekijk interview met de acteurs

Laatste seizoen KLEM bijna van start: bekijk interview met de acteurs

Miljoenen Nederlanders kunnen niet wachten op het derde en laatste seizoen van de serie KLEM. Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig storten zich voor de serie opnieuw in de Hollandse onderwereld en volgens de hoofdrolspelers belooft het enorm spannend te worden.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder:

Laatste seizoen <em>KLEM</em> bijna van start: <em>bekijk interview</em> met de acteurs Miljoenen Nederlanders kunnen niet wachten op het derde en laatste seizoen van de serie KLEM. Georgina Verbaan, Barry Atsma en Jacob Derwig storten zich voor de serie opnieuw in de Hollandse onderwereld en volgens de hoofdrolspelers belooft het enorm spannend te worden. Bekijk de video van Shownieuws hieronder: Bekijk ook KLEM seizoen 3 vanaf 24 september te zien bij NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Georgina Verbaan: "Klem-film zou leuk zijn" (video) Bekijk deze video »
Serie :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste seizoen KLEM bijna van start: bekijk interview met de acteurs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier