Veronica Inside: René benadrukt verschil tussen Ajax en Feyenoord (video)

Veronica Inside: René benadrukt verschil tussen Ajax en Feyenoord (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Als het aan de Veronica Inside-tafel gaat over Ajax en Feyenoord is René van der Gijp heel stellig. Volgens hem past de tactiek van de club van Dick Advocaat goed bij het spelersmateriaal.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: René benadrukt verschil tussen <em>Ajax en Feyenoord</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Als het aan de Veronica Inside-tafel gaat over Ajax en Feyenoord is René van der Gijp heel stellig. Volgens hem past de tactiek van de club van Dick Advocaat goed bij het spelersmateriaal. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) Bekijk deze video » Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: René benadrukt verschil tussen Ajax en Feyenoord (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René benadrukt verschil tussen Ajax en Feyenoord (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen