Op1: Joost Vullings over kritiek Hugo de Jonge (video)

Op1: Joost Vullings over kritiek Hugo de Jonge (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Minister Hugo de Jonge krijgt kritiek door zijn optreden rondom de testcapaciteit in Nederland. Hoe moeilijk gaat hij het morgen krijgen? Joost Vullings: "Veel partijen zijn kritisch, maar de boodschap zal vooral zijn: het moet beter. En neem het serieuzer dan tijdens de zomer."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Joost Vullings over kritiek <em>Hugo de Jonge</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Minister Hugo de Jonge krijgt kritiek door zijn optreden rondom de testcapaciteit in Nederland. Hoe moeilijk gaat hij het morgen krijgen? Joost Vullings: "Veel partijen zijn kritisch, maar de boodschap zal vooral zijn: het moet beter. En neem het serieuzer dan tijdens de zomer." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Minister Stef Blok: ‘Ik ben een lopende code rood’ Bekijk deze video » Op1 gemist? Ismay Sedney en haar zoon, een drillrapper, worden ernstig bedreigd Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Joost Vullings over kritiek Hugo de Jonge (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Joost Vullings over kritiek Hugo de Jonge (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen