Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video)

Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Natuurlijk ging het vanavond bij Veronica Inside ook over Frank de Boer. Zou hij een goede bondscoach voor het Nederlands elftal zijn? Is hij geschikt voor zo'n jonge spelersgroep? Johan Derksen reageert: "Als hij het niet goed doet, dan is het einde carrière."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 21 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Natuurlijk ging het vanavond bij Veronica Inside ook over Frank de Boer. Zou hij een goede bondscoach voor het Nederlands elftal zijn? Is hij geschikt voor zo'n jonge spelersgroep? Johan Derksen reageert: "Als hij het niet goed doet, dan is het einde carrière." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Baudet is verschrikkelijke ijdeltuit die zichzelf geniaal vindt' (video) Bekijk deze video » Het Hek van de Dam: Wilfred Genee openhartig over rel Veronica Inside Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen over Frank de Boer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen