Taalgebruik Mark Rutte leidt tot woede: "Gewoon lachwekkend, joh" (video)

Taalgebruik Mark Rutte leidt tot woede: "Gewoon lachwekkend, joh" (video)

Premier Mark Rutte heeft in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat het gedrag van voetbalsupporters dit weekend niet door de beugel kan. De minister-president zei zelfs dat mensen gewoon "hun bek moeten houden". Op straat leidt het tot woede en verbazing. De één vindt het lachwekkend, de ander vindt dat politici zich zelf ook niet aan de regels hebben gehouden: "De pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet."

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Taalgebruik <em>Mark Rutte</em> leidt tot woede: &quot;Gewoon lachwekkend, joh&quot; (video) Premier Mark Rutte heeft in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk gemaakt dat het gedrag van voetbalsupporters dit weekend niet door de beugel kan. De minister-president zei zelfs dat mensen gewoon "hun bek moeten houden". Op straat leidt het tot woede en verbazing. De één vindt het lachwekkend, de ander vindt dat politici zich zelf ook niet aan de regels hebben gehouden: "De pot verwijt de ketel dat-ie zwart ziet." Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Samenvatting Feyenoord - FC Twente (Eredivisie) Bekijk deze video » Dick Advocaat over publiek in De Kuip: "Ze hebben zich goed gedragen" Bekijk deze video »
Voetbal :
Taalgebruik Mark Rutte leidt tot woede: "Gewoon lachwekkend, joh" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Taalgebruik Mark Rutte leidt tot woede: "Gewoon lachwekkend, joh" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen