Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:25 uur een nieuwe aflevering. FraudeursIn dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen. ReconstructiesOok zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog. Malafide klusjesmannen en meerIn de uitzending van vanavond confronteren we een malafide klusjesman die zijn slachtoffers letterlijk in de kou laat staan. Ook besteden we besteden aan de meest recente vormen van cybercrime en de wespenbestrijders die we in de val lokken, reageren als door een wesp gestoken als we ze aanspreken op hun schimmige manier van doen. Verder staan we stil bij een aantal spraakmakende en opvallende zaken waar Opgelicht?! de afgelopen twintig jaar in is gedoken. Peter R. de Vries: "journalistiek bedrog van het AD, ookwel Fabeltjeskrant" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:25 uur een nieuwe aflevering.

Fraudeurs
In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.

Reconstructies
Ook zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog.

Malafide klusjesmannen en meer
In de uitzending van vanavond confronteren we een malafide klusjesman die zijn slachtoffers letterlijk in de kou laat staan. Ook besteden we besteden aan de meest recente vormen van cybercrime en de wespenbestrijders die we in de val lokken, reageren als door een wesp gestoken als we ze aanspreken op hun schimmige manier van doen. Verder staan we stil bij een aantal spraakmakende en opvallende zaken waar Opgelicht?! de afgelopen twintig jaar in is gedoken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opgelicht?!
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen