De 3 sterren camping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 3 sterren camping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De 3 sterren camping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video) Bekijk deze video » De 3 sterren camping: Suzan & Freek zingen 'Als het avond is' (video) Bekijk deze video » Nick & Simon en Kees Tol ontvangen in het nieuwe programma De 3 sterren camping wekelijks een aantal bekende Nederlanders om samen te ontspannen. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3. OpladenHet bekende trio biedt hun gasten de mogelijkheid om even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en op te laden. Elke aflevering krijgen ze drie of vier gasten met wie ze ontdekken hoe ze in het leven staan en nieuwe manieren om te ontspannen leren. MuziekHet wordt voor iedereen een korte break die gepaard gaat met persoonlijke gesprekken, maar vooral ook met muziek en veel lol. Voordat de gasten als herboren de camping verlaten, wordt de dag muzikaal met elkaar afgesloten. André HazesDe komende weken komen onder anderen André Hazes, Sanne Hans, rapper Donnie en Dionne Stax langs. Nick, Simon en Kees hebben een dagprogramma opgesteld en voeren goede gesprekken. Zien: veel tranen bij nieuw seizoen Beste Zangers 2020 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Nick & Simon en Kees Tol ontvangen in het nieuwe programma De 3 sterren camping wekelijks een aantal bekende Nederlanders om samen te ontspannen. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

Opladen
Het bekende trio biedt hun gasten de mogelijkheid om even uit de haast, stress en onrust van deze tijd stappen en op te laden. Elke aflevering krijgen ze drie of vier gasten met wie ze ontdekken hoe ze in het leven staan en nieuwe manieren om te ontspannen leren.

Muziek
Het wordt voor iedereen een korte break die gepaard gaat met persoonlijke gesprekken, maar vooral ook met muziek en veel lol. Voordat de gasten als herboren de camping verlaten, wordt de dag muzikaal met elkaar afgesloten.

André Hazes
De komende weken komen onder anderen André Hazes, Sanne Hans, rapper Donnie en Dionne Stax langs. Nick, Simon en Kees hebben een dagprogramma opgesteld en voeren goede gesprekken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 3 sterren camping aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen