The Dog House aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dog House aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Dog House aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het Britse programma The Dog House krijgen achtergelaten honden een nieuw baasje. Ze worden gematcht met mensen die de op zoek zijn naar een hond. Elke dinsdag rond 22:35 uur op NPO 3. TestenVoordat ze de nieuwe eigenaar kunnen worden, moeten ze een aantal testen doorstaan. Durven ze het dier bijvoorbeeld wel te aaien. MoedIn de eerste aflevering moet het baasje van de doodsbange terriër Tiny naar het verpleeghuis, en nu moet Tiny de moed zien te vinden om het hart van een nieuwe eigenaar te veroveren. Zou dat misschien lukken met de dertigers Heather en Elliot? ZachtaardigDaisy, een kindvriendelijke cairnterriër, is het enige hondje in het asiel dat zachtaardig genoeg wordt geacht voor de familie Kerry uit Peterborough. Maar dan moet er eerst nog een hobbeltje worden genomen: durven ze het brave beestje wel te aaien? Hilarische beelden: weervrouw van Limburgse omroep L1 meegesleurd door hond Bekijk deze video » Nicolette Kluijver filmt haar puppy's die de boel afbreken, bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het Britse programma The Dog House krijgen achtergelaten honden een nieuw baasje. Ze worden gematcht met mensen die de op zoek zijn naar een hond. Elke dinsdag rond 22:35 uur op NPO 3.

Testen
Voordat ze de nieuwe eigenaar kunnen worden, moeten ze een aantal testen doorstaan. Durven ze het dier bijvoorbeeld wel te aaien.

Moed
In de eerste aflevering moet het baasje van de doodsbange terriër Tiny naar het verpleeghuis, en nu moet Tiny de moed zien te vinden om het hart van een nieuwe eigenaar te veroveren. Zou dat misschien lukken met de dertigers Heather en Elliot?

Zachtaardig
Daisy, een kindvriendelijke cairnterriër, is het enige hondje in het asiel dat zachtaardig genoeg wordt geacht voor de familie Kerry uit Peterborough. Maar dan moet er eerst nog een hobbeltje worden genomen: durven ze het brave beestje wel te aaien?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Dog House aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen