Ann Vossen in Jinek aangepakt door Jack van Gelder: "Je moet toch voorbereid zijn?"

Ann Vossen in Jinek aangepakt door Jack van Gelder: "Je moet toch voorbereid zijn?"

In Zondag met Lubach werd de speciale 'coronaminister' Hugo de Jonge, samen met arts-microbioloog Ann Vossen, ongenadig hard aangepakt. Maandag was ze in Jinek om hierop te reageren, maar daar kreeg Vossen opnieuw te maken met kritiek. Dit keer was het notabene sportverslaggever Jack van Gelder die haar hard aanpakte: "Je moet toch voorbereid zijn?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

Ann Vossen in <em>Jinek</em> aangepakt door Jack van Gelder: &quot;Je moet toch voorbereid zijn?&quot; In Zondag met Lubach werd de speciale 'coronaminister' Hugo de Jonge, samen met arts-microbioloog Ann Vossen, ongenadig hard aangepakt. Maandag was ze in Jinek om hierop te reageren, maar daar kreeg Vossen opnieuw te maken met kritiek. Dit keer was het notabene sportverslaggever Jack van Gelder die haar hard aanpakte: "Je moet toch voorbereid zijn?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Tweede golfDe zo gevreesde tweede golf van het coronavirus lijkt Nederland nu bereikt te hebben, maar Van Gelder is van mening dat zowel het kabinet als het Outbreak Management Team niet goed voorbereid zijn. Volgens hem is er nu sprake van "het paard achter de wagen spannen", oftewel: achter de feiten aanlopen. Vossen lijkt enigszins gepikeerd: "We hebben het gewoon gered, en we zijn nu gewoon voorbereid op de tweede golf." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe coronamaatregelen van Hugo de Jonge: "We zitten op risiconiveau 2" (video) Bekijk deze video » Op1: Joost Vullings over kritiek Hugo de Jonge (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Ann Vossen in Jinek aangepakt door Jack van Gelder: "Je moet toch voorbereid zijn?"

Tweede golf
De zo gevreesde tweede golf van het coronavirus lijkt Nederland nu bereikt te hebben, maar Van Gelder is van mening dat zowel het kabinet als het Outbreak Management Team niet goed voorbereid zijn. Volgens hem is er nu sprake van "het paard achter de wagen spannen", oftewel: achter de feiten aanlopen. Vossen lijkt enigszins gepikeerd: "We hebben het gewoon gered, en we zijn nu gewoon voorbereid op de tweede golf."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ann Vossen in Jinek aangepakt door Jack van Gelder: "Je moet toch voorbereid zijn?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen