Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet

Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet

Speciaal voor de echte liefhebbers van het programma deelt Dit was het nieuws extra beeldmateriaal, dat uit de laatste uitzending is geknipt. Hierin wordt gediscussieerd over vier foto's, waarvan er één niet bij hoort. Uiteindelijk komt het gesprek op de manier waarop de gasten hun uitvaart willen regelen. Zo wil Peter Pannekoek worden opgezet - waarna zijn hoofd boven de open haard van Harm Edens komt te hangen.

Bekijk het fragment uit Dit was het nieuws hieronder.

Dit was het nieuws is elke zaterdag om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit was het nieuws</em>: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet Speciaal voor de echte liefhebbers van het programma deelt Dit was het nieuws extra beeldmateriaal, dat uit de laatste uitzending is geknipt. Hierin wordt gediscussieerd over vier foto's, waarvan er één niet bij hoort. Uiteindelijk komt het gesprek op de manier waarop de gasten hun uitvaart willen regelen. Zo wil Peter Pannekoek worden opgezet - waarna zijn hoofd boven de open haard van Harm Edens komt te hangen. Bekijk het fragment uit Dit was het nieuws hieronder. Dit was het nieuws is elke zaterdag om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video) Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video »
TV :
Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen