Jinek gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte

Jinek gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 21 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 21 september terugkijken bij Gids.tv. Mark Rutte reageerde maandag behoorlijk geïrriteerd op het gedrag van voetbalsupporters dit weekend. 's Avonds zat Jack van Gelder bij Jinek om het één en ander toe te lichten. Hij vond het niet terecht dat Feyenoord er als enige werd uitgepikt, want bij PSV zag hij na de winnende treffer in de 94ste minuut zelfs een polonaise achter het doel. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook NOS Stories: voetbalsupporters lappen coronaregels in stadion aan hun laars Bekijk deze video » Taalgebruik Mark Rutte leidt tot woede: "Gewoon lachwekkend, joh" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Jack van Gelder reageert op de harde woorden van Mark Rutte

Mark Rutte reageerde maandag behoorlijk geïrriteerd op het gedrag van voetbalsupporters dit weekend. 's Avonds zat Jack van Gelder bij Jinek om het één en ander toe te lichten. Hij vond het niet terecht dat Feyenoord er als enige werd uitgepikt, want bij PSV zag hij na de winnende treffer in de 94ste minuut zelfs een polonaise achter het doel.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV