Goedemorgen Nederland: grote problemen bij corona-testlijn onderwijs- en zorgpersoneel

Goedemorgen Nederland: grote problemen bij corona-testlijn onderwijs- en zorgpersoneel

Sinds gisteren (21 september) krijgt onderwijs- en zorgpersoneel voorrang bij het uitvoeren van coronatesten, maar het heeft er wel voor gezorgd dat de corona-testlijn zwaar overbelast is geraakt. Mensen werd gevraagd om op een later moment terug te bellen en ook de website vloog eruit. Het lijkt erop dat de problemen rond het afnemen van coronatests nog altijd niet zijn opgelost.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: grote problemen bij corona-testlijn onderwijs- en zorgpersoneel Sinds gisteren (21 september) krijgt onderwijs- en zorgpersoneel voorrang bij het uitvoeren van coronatesten, maar het heeft er wel voor gezorgd dat de corona-testlijn zwaar overbelast is geraakt. Mensen werd gevraagd om op een later moment terug te bellen en ook de website vloog eruit. Het lijkt erop dat de problemen rond het afnemen van coronatests nog altijd niet zijn opgelost. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook NOS Stories: meeste coronatesten door tieners, twintigers vaakst besmet Bekijk deze video » Zien: Arjen Lubach zingt Duitse labs toe in Zondag met Lubach (fragment) Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: grote problemen bij corona-testlijn onderwijs- en zorgpersoneel

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: grote problemen bij corona-testlijn onderwijs- en zorgpersoneel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen