Trieste beelden: 270 walvissen liggen vast op zandbank bij Australië

Trieste beelden: 270 walvissen liggen vast op zandbank bij Australië

Trieste beelden uit Australië. Voor de westkust van Tasmanië liggen 270 grienden (een walvissoort) vast op een enorme zandbank. De dieren zijn gestrand en kunnen geen kant op. Vandaag (22 september) wordt er met een reddingsactie gestart, maar volgens biologen zijn er al een aantal dieren overleden.

Bekijk de beelden van de gestrande walvissen hieronder.

Trieste beelden: 270 <em>walvissen</em> liggen vast op zandbank bij Australië Trieste beelden uit Australië. Voor de westkust van Tasmanië liggen 270 grienden (een walvissoort) vast op een enorme zandbank. De dieren zijn gestrand en kunnen geen kant op. Vandaag (22 september) wordt er met een reddingsactie gestart, maar volgens biologen zijn er al een aantal dieren overleden. Bekijk de beelden van de gestrande walvissen hieronder. Bekijk ook Video: Twee walvissen na uren uit net bevrijd voor Gold Coast van Australië Bekijk deze video » Zien: Babywalvis gered uit visnetten voor de kust van Australië Bekijk deze video »
Nieuws :
Trieste beelden: 270 walvissen liggen vast op zandbank bij Australië

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trieste beelden: 270 walvissen liggen vast op zandbank bij Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen