Grote paniek in Lang leve de liefde vanwege een beest in de slaapkamer

Grote paniek in Lang leve de liefde vanwege een beest in de slaapkamer

Soms zijn de nachten in Lang leve de liefde buitengewoon spannend - maar dat heeft niet altijd te maken met de amoureuze avonturen van de deelnemers. Bij Nancy en Paul ontstaat er - vooral bij Nancy - grote paniek wanneer er een beest in de slaapkamer wordt gesignaleerd. Zoals het een echte man betaamt gaat Paul het rondzoemende beestje te lijf.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Grote paniek in <em>Lang leve de liefde</em> vanwege een beest in de slaapkamer Soms zijn de nachten in Lang leve de liefde buitengewoon spannend - maar dat heeft niet altijd te maken met de amoureuze avonturen van de deelnemers. Bij Nancy en Paul ontstaat er - vooral bij Nancy - grote paniek wanneer er een beest in de slaapkamer wordt gesignaleerd. Zoals het een echte man betaamt gaat Paul het rondzoemende beestje te lijf. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Arco vertelt Vivian over laatste keer dat hij met andere vrouw lakens deelde (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Gabriëlle heeft moeite met vele piercings van date (video) Bekijk deze video »
TV :
Grote paniek in Lang leve de liefde vanwege een beest in de slaapkamer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote paniek in Lang leve de liefde vanwege een beest in de slaapkamer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen