Zien: zes oma's komen in actie tegen drillrap met eigen rapnummer

Zien: zes oma's komen in actie tegen drillrap met eigen rapnummer

De afgelopen tijd is er veel te doen om drillrap, een agressieve vorm van rapmuziek die regelmatig oproept tot geweld en zelfs doden tot gevolg heeft. Zes oma's uit de Amsterdamse wijk De Pijp zijn er klaar mee en hebben nu een eigen rapnummer opgenomen. Met dit lied komen ze in actie tegen de gewelddadige drillrap.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: zes oma's komen in actie tegen <em>drillrap</em> met eigen rapnummer De afgelopen tijd is er veel te doen om drillrap, een agressieve vorm van rapmuziek die regelmatig oproept tot geweld en zelfs doden tot gevolg heeft. Zes oma's uit de Amsterdamse wijk De Pijp zijn er klaar mee en hebben nu een eigen rapnummer opgenomen. Met dit lied komen ze in actie tegen de gewelddadige drillrap. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: drillrap is levensgevaarlijk, speciale videoclip waarschuwt jongeren Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 2 over drillrap Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: zes oma's komen in actie tegen drillrap met eigen rapnummer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zes oma's komen in actie tegen drillrap met eigen rapnummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen