Lastig gesprek in Lang leve de liefde: Nancy is op zoek naar "een lieve klootzak"

Lastig gesprek in Lang leve de liefde: Nancy is op zoek naar "een lieve klootzak"

Lang leve de liefde staat bol van de moeizame gesprekken, waarbij twee mensen proberen uit te vinden of ze daadwerkelijk bij elkaar passen. Zo ook bij Nancy en Paul. Nancy denkt dat Paul te lief voor haar is, en ze gaat zelfs verder: volgens haar is Paul nogal onzeker.

Lastig gesprek in <em>Lang leve de liefde</em>: Nancy is op zoek naar &quot;een lieve klootzak&quot; Lang leve de liefde staat bol van de moeizame gesprekken, waarbij twee mensen proberen uit te vinden of ze daadwerkelijk bij elkaar passen. Zo ook bij Nancy en Paul. Nancy denkt dat Paul te lief voor haar is, en ze gaat zelfs verder: volgens haar is Paul nogal onzeker. Een lieve klootzakNancy lijkt er niet helemaal uit te zijn wat ze nu precies wil. In haar eigen woorden is ze op zoek naar "een lieve klootzak", maar wanneer ben je nu te lief en wanneer ben je te veel een klootzak? Paul lijkt er ook niet helemaal uit te komen. Volgens hemzelf staat hij heel zeker in zijn schoenen, maar Nancy twijfelt hier nogal aan. Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Gabriëlle heeft moeite met vele piercings van date (video) Bekijk deze video » Grote paniek in Lang leve de liefde vanwege een beest in de slaapkamer Bekijk deze video »
TV :
Lastig gesprek in Lang leve de liefde: Nancy is op zoek naar "een lieve klootzak"

Een lieve klootzak
Nancy lijkt er niet helemaal uit te zijn wat ze nu precies wil. In haar eigen woorden is ze op zoek naar "een lieve klootzak", maar wanneer ben je nu te lief en wanneer ben je te veel een klootzak? Paul lijkt er ook niet helemaal uit te komen. Volgens hemzelf staat hij heel zeker in zijn schoenen, maar Nancy twijfelt hier nogal aan.

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lastig gesprek in Lang leve de liefde: Nancy is op zoek naar "een lieve klootzak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen