Video: lerares Haagse Hogeschool filosofeert over vermoorden Thierry Baudet

Video: lerares Haagse Hogeschool filosofeert over vermoorden Thierry Baudet

Een docente Filosofie van de Haagsche Hogeschool is flink in opspraak geraakt vanwege bijzondere opmerkingen die ze heeft gemaakt aan het adres van Thierry Baudet: "Want als ik wel Hitler mag vermoorden, waarom zou ik dan niet ook de handlanger van Hitler mogen vermoorden? Of misschien Trump op dit moment? Of Baudet."

'Voorzichtig zijn'
Op dat moment beseft ze zich dat deze uitspraak wellicht niet de meest handige is, zeker omdat haar college ook wordt opgenomen: "Ik moet een beetje voorzichtig zijn met wat ik zeg." Slechts een kort fragment van de les is overigens opgenomen waardoor de gehele context waarin ze dit zei niet duidelijk is. Bekijk de gewraakte uitspraak hieronder, in het fragment dat Forum voor Democratie op Twitter plaatste.

Video: lerares Haagse Hogeschool filosofeert over vermoorden <em>Thierry Baudet</em> Een docente Filosofie van de Haagsche Hogeschool is flink in opspraak geraakt vanwege bijzondere opmerkingen die ze heeft gemaakt aan het adres van Thierry Baudet: "Want als ik wel Hitler mag vermoorden, waarom zou ik dan niet ook de handlanger van Hitler mogen vermoorden? Of misschien Trump op dit moment? Of Baudet." 'Voorzichtig zijn'Op dat moment beseft ze zich dat deze uitspraak wellicht niet de meest handige is, zeker omdat haar college ook wordt opgenomen: "Ik moet een beetje voorzichtig zijn met wat ik zeg." Slechts een kort fragment van de les is overigens opgenomen waardoor de gehele context waarin ze dit zei niet duidelijk is. Bekijk de gewraakte uitspraak hieronder, in het fragment dat Forum voor Democratie op Twitter plaatste. Bekijk ook Jinek gemist? Thierry Baudet: ‘Ik denk dat de peilingen niet kloppen’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: lerares Haagse Hogeschool filosofeert over vermoorden Thierry Baudet



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV