Opsporing Verzocht: Winkelruiten Nijmegen ingeslagen met gigantische keien

Opsporing Verzocht: Winkelruiten Nijmegen ingeslagen met gigantische keien

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Drie mannen braken in de nacht van 21 februari in bij supermarkt Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen-Noord. Om de winkel binnen te komen, ging het drietal de ruiten van het pand te lijf met grote keien. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de mannen rond 03.00 uur arriveren Eén van hen droeg een grote zak of dekbedhoes mee.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Winkelruiten <em>Nijmegen</em> ingeslagen met <em>gigantische keien</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Drie mannen braken in de nacht van 21 februari in bij supermarkt Jan Linders aan de Frankrijkstraat in Nijmegen-Noord. Om de winkel binnen te komen, ging het drietal de ruiten van het pand te lijf met grote keien. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de mannen rond 03.00 uur arriveren Eén van hen droeg een grote zak of dekbedhoes mee. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Winkelruiten Nijmegen ingeslagen met gigantische keien

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Winkelruiten Nijmegen ingeslagen met gigantische keien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen