Opsporing Verzocht: Verdachten aangehouden in zaak steekpartij Hoeverlaken

Opsporing Verzocht: Verdachten aangehouden in zaak steekpartij Hoeverlaken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Twee groepen jongeren besloten in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus een ruzie ‘op te lossen’ op De Brink in Hoevelaken. Een 18-jarige jongen werd met een mes in zijn buik gestoken.Er wordt nog gezocht naar één verdachte. Hij is niet degene die het slachtoffer stak, maar heeft wel met een mes gedreigd.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Verdachten aangehouden in zaak steekpartij <em>Hoeverlaken</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Twee groepen jongeren besloten in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus een ruzie ‘op te lossen’ op De Brink in Hoevelaken. Een 18-jarige jongen werd met een mes in zijn buik gestoken.Er wordt nog gezocht naar één verdachte. Hij is niet degene die het slachtoffer stak, maar heeft wel met een mes gedreigd. Bekijk ook Opsporing Verzocht: Steekpartij bij ruzie Hoeverlaken Bekijk deze video » Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Verdachten aangehouden in zaak steekpartij Hoeverlaken

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Verdachten aangehouden in zaak steekpartij Hoeverlaken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen