Opsporing Verzocht gemist? Echtpaar vier keer beroofd (video)

Opsporing Verzocht gemist? Echtpaar vier keer beroofd (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Een Amsterdams echtpaar werd op vrijdagochtend 24 april voor een vierde maal in vier jaar tijd overvallen. Waarom zij steeds slachtoffer worden, is onduidelijk. Er zijn beelden van het laatste incident bij de woning van het echtpaar geschoten.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Echtpaar <em>vier keer</em> beroofd (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Een Amsterdams echtpaar werd op vrijdagochtend 24 april voor een vierde maal in vier jaar tijd overvallen. Waarom zij steeds slachtoffer worden, is onduidelijk. Er zijn beelden van het laatste incident bij de woning van het echtpaar geschoten. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Echtpaar vier keer beroofd (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Echtpaar vier keer beroofd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen