Opsporing Verzocht: Ernstige mishandeling oudere man in De Goorn

Opsporing Verzocht: Ernstige mishandeling oudere man in De Goorn

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

Een gepensioneerde man en zijn vrouw zijn in de nacht vanzaterdag 8 augustus overvallen in hun boerderij in De Goorn. De man werd daarbij door vier personen ernstig mishandeld. De bewoner schrok rond 03.10 uur wakker van het geblaf van zijn honden. Toen hij ging kijken, zag hij vier overvallers op zich af komen met breekijzers en een vuurwapen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Ernstige <em>mishandeling</em> oudere man in <em>De Goorn</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. Een gepensioneerde man en zijn vrouw zijn in de nacht vanzaterdag 8 augustus overvallen in hun boerderij in De Goorn. De man werd daarbij door vier personen ernstig mishandeld. De bewoner schrok rond 03.10 uur wakker van het geblaf van zijn honden. Toen hij ging kijken, zag hij vier overvallers op zich af komen met breekijzers en een vuurwapen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Ernstige mishandeling oudere man in De Goorn

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Ernstige mishandeling oudere man in De Goorn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen