Famke Louise heeft lak aan coronaminister: "Maakt niet uit wie betaalt"

Famke Louise heeft lak aan coronaminister: "Maakt niet uit wie betaalt"

Famke Louise heeft gereageerd op de kritiek die zij krijgt na het steunen van #ikdoenietmeermee, vooral omdat zij zelf eerder het gezicht was achter een steuncampagne: "Ongeacht wie mij betaalt voor campagnes, als ik het ergens niet mee eens ben zeg ik dat gewoon. Dat heet vrijheid van meningsuiting."

<em>Famke Louise</em> heeft lak aan coronaminister: &quot;Maakt niet uit wie betaalt&quot; Famke Louise heeft gereageerd op de kritiek die zij krijgt na het steunen van #ikdoenietmeermee, vooral omdat zij zelf eerder het gezicht was achter een steuncampagne: "Ongeacht wie mij betaalt voor campagnes, als ik het ergens niet mee eens ben zeg ik dat gewoon. Dat heet vrijheid van meningsuiting." Bekijk de video over Famke Louise hierboven. Bekijk ook Johan Derksen over #ikdoenietmeermee: "Ik wens ze veel sterkte op de IC" Bekijk deze video » Minister De Jonge reageert op Famke Louise: "Geld campagne overmaken aan goede doel" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Famke Louise heeft lak aan coronaminister: "Maakt niet uit wie betaalt"

Bekijk de video over Famke Louise hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise heeft lak aan coronaminister: "Maakt niet uit wie betaalt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen