Opsporing Verzocht: Man krijgt keiharde kopstoot, blijvend letsel

Opsporing Verzocht: Man krijgt keiharde kopstoot, blijvend letsel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken.

In een club aan de Bethlehemsteeg in Amsterdam kreeg een 28-jarige man op 23 november vanuit het niets een kopstoot uitgedeeld en liep daardoor heftige verwondingen op. De mishandeling volgde na een woordenwisseling tussen twee vriendengroepen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Man krijgt keiharde <em>kopstoot</em>, blijvend letsel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 22 september terugkijken. In een club aan de Bethlehemsteeg in Amsterdam kreeg een 28-jarige man op 23 november vanuit het niets een kopstoot uitgedeeld en liep daardoor heftige verwondingen op. De mishandeling volgde na een woordenwisseling tussen twee vriendengroepen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Man krijgt keiharde kopstoot, blijvend letsel

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Man krijgt keiharde kopstoot, blijvend letsel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen