Op1 gemist? Arts-viroloog Anne Wensing over zorgelijke ontwikkelingen

Op1 gemist? Arts-viroloog Anne Wensing over zorgelijke ontwikkelingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken.

Arts-viroloog Anne Wensing vind de situatie rond het opnieuw oplaaien van het coronavirus vervelend, maar snapt het ook wel: "Als je er een beetje klaar mee bent en je gaat toch weer bij elkaar zitten, ja. Dan is het 1 bij 1 optellen. Je kan wel weglopen voor het virus, maar dat loopt niet weg voor ons."

<em>Op1</em> gemist? Arts-viroloog <em>Anne Wensing</em> over zorgelijke ontwikkelingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 22 september terugkijken. Arts-viroloog Anne Wensing vind de situatie rond het opnieuw oplaaien van het coronavirus vervelend, maar snapt het ook wel: "Als je er een beetje klaar mee bent en je gaat toch weer bij elkaar zitten, ja. Dan is het 1 bij 1 optellen. Je kan wel weglopen voor het virus, maar dat loopt niet weg voor ons." Bekijk het hele gesprek met Anne Wensing hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Arts-viroloog Anne Wensing over zorgelijke ontwikkelingen

Bekijk het hele gesprek met Anne Wensing hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Arts-viroloog Anne Wensing over zorgelijke ontwikkelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen